http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJMBAU-zuDlpsuh4mpsdI5N7sj72zzfVGGOrUIdKQQ8V8Ogd1K

I aquest cop la Mireia Vilaseca ens recomana una novel·la històrica que li ha agradat molt.  
Dime quién soy, de Julia Navarro, Plaza Janes editores 2010.

La història transcorre des de la Segona República Espanyola, passant pel Franquisme i la Segona Guerra Mundial fins la caiguda del mur de Berlin. El Guillermo es un periodista jove sense massa feina. La seva tieta li encarrega que investigui la vida de la seva besàvia, la qual va desaparèixer quan era molt joveneta, i la família no en va saber mai més res.

La novel·la ens explica com de mica en mica en Guillermo, amb ajuts de diferents personatges d'arreu del món, va descobrint la vida de la seva besàvia Amelia. Una història basada en l'espionatge, l'amor i la traició.
Si us agrada la novel·la històrica i la intriga us recomano que us llegiu aquest llibre. Et transporta a anys enrere i et fa veure a través dels personatges de ficció, els llocs reals, i els fets que van i que devien passar.

I si ens voleu recomanar algun llibre, ja sabeu, envieu-nos un mail a l'adreça: jordi.pares@escolapia.cat, fent-nos cinc cèntims d'agun llibre que volgueu recomanar tan a per nens i nenes, com per pares i mares, i us ho publicarem al bloc.