Explica'm un conte!

NOVEMBRE 2014


Divendres passat, els mestres de música de l'Escola Pia Balmes (la Clara, l'Alfons, el Dídac i la Natàlia) ens van ajudar a explicar aquest conte dels Músics de Bremen. Us deixem el vídeo que ens va gravar la Mireia Vilaseca per si el voleu tornar a veure. Us esperem el proper 28 de novembre per una nova sessió de l'Explica'm un conte.FEBRER 2014

A l'última edició de l'Explica'm un conte, l'Ana i la Carol no ens van explicar ben bé un conte, sinó que més aviat ens van ensenyar a fer un ninot de neu.
I vàrem descobrir, per si no ho sabíeu, que si es vesteix molt bé un ninot de neu, aquest cobra vida! Mireu-vos el vídeo i veureu! Què divertit!


I si voleu conèixer la història original podeu mirar la pel·lícula de l'any 1982, que es va fer expressament adaptant el conte i amb una música espectacular. 


NOVEMBRE 2013


Aquest cop vam representar una història tradicional i van ser el Dídac i la Clara els que ens va explicar el conte del llop i les set cabretes, però posant-li el seu toc musical amb un piano i una magnífica cançó...ja veureu quina veueta que posava el llop al cantar!
OCTUBRE 2013

Hem començat aquest curs de l'EXPLICA'M UN CONTE amb una història que ens fa riure molt i molt. És el conte de La Gallineta Xerrapeta, de David Ezra Stein, i publicat per Editorial Joventut.

I ha estat la Mireia Vilaseca la que s'ha posat a la pell de la gallineta per explicar-nos aquesta història. Us esperem per la propera història que serà per Santa Cecília el 22 de novembre. De moment us deixem el vídeo de la gallineta per si voleu tornar a fer-vos un tip de riure.


JUNY 2013

L'última hora del conte d'aquest curs va acabar amb una gran festa. Van venir els nois i noies de la coral de petits, i amb l'ajuda dels músics de la casa i el Marc, vam explicar la història d'Els dos cuiners enamorats, un conte adaptat i musicat pel Dídac Truco especialment per a l'ocasió.
Us deixem el vídeo per si el voleu tornar a veure.

 
Gràcies a tothom per l'assistència durant tot aquest any a les hores del conte.
Fins l'any vinent!


MARÇ 2013

Que coneixeu la història del príncep valent i el príncep pudent?
Doncs si us vàreu perdre l'última edició d'EXPLICA'M UN CONTE ho podeu veure en aquest vídeo!
La Mireia i l'Ariadna, les tutores de P3, ens van fer passar una molt bona estona. Gràcies a les dues!