8a Setmana de contes


La avellana,
Éric Battut. Kókinos.

La avellana és un conte que atrapa les mirades infantils a través d'una senzillesa exquisida i unes il·lustracions encantadores.

Aquesta n'és la història d'un ratolí verd que no vol res més que obrir una avellana i menjar-se-la, però no té prou força. Així que demana l'ajuda a la tortuga, al conill, a la zebra, al lleó i a l'elefant. Entre tots descobriran que a dins d'aquesta avellana hi ha un habitant sorpresa. Qui deu ser?Un altre magnífic llibre del mateix autor n'és "El Secreto":


L'eriçó, Gustavo Roldán. Thule.
Un àlbum simpàtic amb un missatge de rerefons per solucionar les problemes amb èxit.

L'eriçó tenia gana. Va topar amb un bon pomer de pomes vermelles, però estava massa amunt. Com no podia enfilar-se, va demanar ajuda a un ocell, però no el va ajudar. I la girafa tampoc. Va aparèixer l'elefant, i mitjançant cops de peu al terra va aconseguir que les pomes caiguessin del pomer. Així que l'eriçó va poder endrapar tant com va poder.
El abrigo misterioso, Jeannette Jenning. 

Faktoria K de libros.Sota l'abric del Senyor Borinot s''hi oculta alguna cosa misteriosa que es mou i emet sorolls estranys. Tres nens moguts per la curiositat decideixen seguir-lo per arribar a descobrir què s'hi troba sota el seu abric i desvetllar el seu secret.