XXV PREMI EDEBÉ DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

Contes fantàstics, narracions enginyoses, històries excitants o relats apassionants que poden fer somiar els lectors més joves.

Els escriptors Ricard Ruiz Garzón i Francisco Díaz Valladares han guanyat aquest dimecres el XXV Premi Edebé de Literatura Infantil i Juvenil

El barceloní Ruiz Garzón ha guanyat amb la novel·la ‘La inmortal’ sobre una nena competitiva i tenaç que es converteix en tota una estratega dels escacs i de la vida; el respecte, la paciència i saber guanyar donen a la nena la inspiració i les ganes per lluitar contra la feina injusta que rep el seu rival i amic, un misteriós mestre iranià d’escacs.

El sevillà Díaz Valladares ha estat reconegut per la novel·la d’aventures ‘Tras la sombra del brujo’ ambientada en els exòtics paisatges d’Àfrica en ple segle XXI. Tot i que la seva pell és blanca, Julen –de pare americà– ha nascut al continent africà i mai s’hi ha sentit un estrany, però en el seu viatge de tornada descobreix que no hi ha heroi més gran que el seu avi, un intrèpid antropòleg, així com la bellesa d’una jove massai.