Setmana de la novel·la negra de Barcelona


Al llarg d'aquesta setmana es cel·lebra a Barcelona la BCNegra o Trobada de novel·la negra. Un gènere cada cop més en auge, amb reedicions dels clàssics com Chandler, Hammet o Faulkner, i sense oblidar obres del nostre país com la de Pepe Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán.

Durant tota la setmana s'organitzen diverses activitats com ara taules rodones amb autors i crítics, un cicle de cinema a la filmoteca de Catalunya...

Us recomanem:

  • L'activitat per a públic infantil “descobreix la teva biblioteca amb l'inspector Sito” el dimarts 1 de febrer a les 18'00 a la biblioteca Vila de Gràcia. (també a altres biblioteques de Barcelona: consulteu programa)
  • L'exposició Carbó negre a la biblioteca Jaume Fuster sobre l'escriptor Jaume Carbó i el seu detectiu Felip Marlot. 
  • L'intercanvi de llibres que s'organitza cada tarda, excepte dijous, a La Capella (c/Hospital 56) on a canvi d'una novel·la negra te'n pots emportar una altra.
A més a més, aquest any el VI premi Pepe Carvalho ha caigut a mans d'Andreu Martín, autor de la saga de novel·la juvenil políciaca més premiada dels últims temps. Us recomanem per a 1r i 2n d'ESO la lectura de l'obra “La nit que la Wendy va aprendre a volar” d'edicions Bromera.