FESTIVAL INTERNACIONAL DE LLIBRES IL·LUSTRATS

El Festival Internacional de Llibres Il·lustrats Como Pedro por su casa va ser creat l'any 2005 per la seva actual directora Julia Pelletier. 


La missió principal del Festival és obrir mercat en llibreries i biblioteques, on col·leccionistes i tot tipus de públic puguin accedir a aquesta nova manera de concebre el llibre. A més, el Festival anima a artistes i creadors a participar en futures edicions del Festival, dóna a conèixer les seves obres i possibilita edicions i publicacions en diferents editorials del país. Fomenta la cultura, i coopera amb altres països convidats de tot el món. 
Como Pedro por su casa és un Festival dedicat íntegrament a llibres il·lustrats per a tots. Una mostra cuidada, que té com a nexe comú entre els seus participants la falta de prejudicis al moment d'utilitzar el dibuix, la pintura o la il·lustració per narrar. El Festival entén el llibre com un format obert a múltiples interpretacions, llibre il·lustrat, llibre-objecte, novel·la gràfica, llibre d'artista, etc. 

El Festival de literatures i arts infantil i juvenil tindrà lloc del 18 al 20 de febrer del 2016 en el Museu del Disseny de Barcelona. 
Més informació: